Modulbad fra TEKNObad

På innsiden ser våre bad ut som et helt vanlig bad, men tar du en titt på utsiden vil du se at en VVSmodul fra TEKNObad kan holde liv i en hel bolig. Fremtidens modulbad heter TEKNObad, og er selve hjertet i boligen!

TEKNObad har flere standard VVSmoduler. Blir vi invitert med i nye prosjekter på et tidlig tidspunkt, kan vi også utvikle spesialtilpasset VVSmodul sammen med entrepenør og utbygger. Dette vil gi optimal effekt av industrialisering og prefabrikkering.

Konstruksjonen

Alle våre VVSmodulbad leveres med EI-60 bunn, sandwichvegger, aluminumshimling, – alt i non-korrosive materialer. Innredninger er fra europeiske leverandører med serviceapparat over hele Norge.

Prosjektering

I tillegg til å levere komplett teknisk løsning på VVSmodul kan vi også prosjektere og lage bunnlednings- og utsparingstegninger, samt prosjektere og levere ventilasjon, sprinkler/vanntåkeanlegg og elektro for resten av boligen din. Resultatet er god forutsigbarhet, enklere logistikk, reduserte avvik og økonomiske besparelser.

Ventilasjon

Et TEKNObad med ventilasjonssystem til bolig utstyres med aggregat eller avtrekksvarmepumpe og har ferdig spredenett over bad. Vi kan også levere alle kanaler til resten av bygget. Her kan TEKNObad bistå med prosjektering av anlegget.

Elektro

TEKNObad kan leveres med El-tavle, alle kurser til boligen, fiber, komfyrvakt, brannsentral, alarmanlegg og sladder til alle koblingsbokser. Badene leveres med samsvarserklæring og er testet og godkjent av Scanmatic Elektro.

Kjøkken

Bestiller du TEKNObad for tilkobling av kjøkken leveres modulen med ferdig vegg, spikerslag, elektro, vann og avløp.

Hytte

Hyttebadene er selvbærende og kan monteres til, eller leveres med badstu. I byggeperioden kan det hentes ut byggestrøm, vann- og avløp. VVSmodul til hytte leveres med kranbil, og settes rett på såle.