Vi søker kontorleder til nyopprettet stilling

Teknobad er i sterk vekst, og har en god ordrereserve. Det er derfor viktig for oss å etablere en stilling som sørger for at kontorlivet flyter godt, og som kan ivareta privatmarkedet på en god måte. Vi har stort fokus på kundetilfredshet, og kunde skal føle seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen fra kjøp til oppfølging etter overtakelse av bolig.

Som et viktig ledd i vår organisasjon søker vi derfor en kontorleder som vil følge opp administrative oppgaver internt i bedriften, i tillegg til å følge opp privatmarkedet.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Styre kontorlivet og praktiske forhold knyttet til daglig drift
  • Service og ettermarked
  • Nettbutikk og sosiale medier
  • Tilvalgspakker/designpakker
  • Ansvarlig for internettbasert tilvalgssystem (Bygr)
  • Bidra til videreutvikling av Teknobads organisasjon og styringssystem
  • Ivareta og videreutvikle godt arbeidsmiljø
  • Avlaste andre funksjoner og avdelinger ved behov

Du vil få en viktig rolle med stor kontaktflate mot ansatte, leverandører og ikke minst våre privatkunder. Du trives godt med å skape gode relasjoner, er positiv og trives med å ha mange baller i luften samtidig. Du er strukturert, løsningsorientert og har gode formuleringsevner. Du er også trygg på bruk av office programmer og har god økonomisk forståelse.

For den rette kandidaten er det store muligheter for personlig tilpasning og økt ansvar, da Teknobad har mål om ytterligere vekst de neste årene.

Vi ser helst at du har erfaring fra tilsvarende roller i andre selskaper med mye kundekontakt. Det er også en fordel om du har noe teknisk forståelse.

I og med at dette er en ny stilling må du være selvstendig og evne å planlegge egen arbeidshverdag og lage egne rutiner. Det er store muligheter for den rette kandidaten

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 20. juli 2021

Søknad sendes på e-post til daglig leder Ellen Knutsen, ellen@teknobad.no.