Vi søker kunnskapsrik og kundefokusert teknisk skjef

TEKNObad er i god vekt og flytter til Tvedestrand i september 2021. Nå trenger vi flere flinke folk på laget!

Teknobad har en betydelig ordrereserve, og går for det meste på NS8417 kontrakter. Teknisk sjef vil ha det overordnede ansvaret for gjennomføring av kontrakter, og fremdrift. Kvaliteten på utførelse og teknisk underlag, og kvalitetssikring av leveranse underveis i prosjekt.

Søknadsfrist: 20.07.21 eller snarest.

Se komplett stillingsannonse og søknadsskjema her.

Vi tilbyr en organisasjon med mange dyktige fagfolk, godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter og gode betingelser.

Teknobad er produsent av baderomsmoduler som med en integrert teknisk nisje tar med seg alle VVS-fagene og ventilasjon i bygget. Fra 2019 har vi utvidet vår virksomhet til også å påta oss entreprenørrollen og leverer i dag komplette VVS-tekniske installasjoner inklusiv prosjektering til boligprosjekter over hele landet. Teknobad har i dag 24 ansatte og en omsetning på ca 50 mill. Vi flytter inn i nye produksjons og kontorlokaler på Grenstøl industriområde, like utenfor Tvedestrand i september 2021.