Vi søker teknisk tegner med øye for detaljer

TEKNObad er i god vekt og flytter til Tvedestrand sommeren 2021. Nå trenger vi flere flinke folk på laget!

Vi ser etter deg som har øye for detaljer og som liker utfordrende arbeidsoppgaver. Du må være flink til å strukturere ditt eget arbeid og tar ansvar for egne oppgaver. Trives du også med spennende prosjekter, brenner for design og ønsker å jobbe for et firma med godt arbeidsmiljø? Ja, da vil vi gjerne høre fra deg!

Se komplett stillingsannonse og søknadsskjema her.

Vi tilbyr en organisasjon med mange dyktige fagfolk, godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter og gode betingelser.

Teknobad er produsent av baderomsmoduler som med en integrert teknisk nisje tar med seg alle VVS-fagene og ventilasjon i bygget. Fra 2019 har vi utvidet vår virksomhet til også å påta oss entreprenørrollen og leverer i dag komplette VVS-tekniske installasjoner inklusiv prosjektering til boligprosjekter over hele landet. Teknobad har i dag 24 ansatte og en omsetning på ca 50 mill. Vi flytter inn i nye produksjons og kontorlokaler på Grenstøl industriområde, like utenfor Tvedestrand, sommeren 2021.