Vi søker en fremtidsrettet og nytenkende prosjektleder

TEKNObad er i god vekt og flytter til Tvedestrand sommeren 2021. Nå trenger vi flere flinke folk på laget!

Vi søker en fremtidsrettet og nytenkende prosjektleder som viser engasjement og har godt humør også i krevende situasjoner. Du jobber selvstendig, klarer å ha flere baller i luften samtidig og samarbeider også godt med andre. Vi har prosjekter i hele landet og det vil være nødvendig med oppfølging på byggeplass.

Se komplett stillingsannonse og søknadsskjema her.

Vi tilbyr en organisasjon med mange dyktige fagfolk, godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter og gode betingelser.

Teknobad er produsent av baderomsmoduler som med en integrert teknisk nisje tar med seg alle VVS-fagene og ventilasjon i bygget. Fra 2019 har vi utvidet vår virksomhet til også å påta oss entreprenørrollen og leverer i dag komplette VVS-tekniske installasjoner inklusiv prosjektering til boligprosjekter over hele landet. Teknobad har i dag 24 ansatte og en omsetning på ca 50 mill. Vi flytter inn i nye produksjons og kontorlokaler på Grenstøl industriområde, like utenfor Tvedestrand, sommeren 2021.