Vi søker en erfaren produksjonsleder

TEKNObad er i god vekt og flytter til Tvedestrand sommeren 2021. Nå trenger vi flere flinke folk på laget!

Har du et øye for effektivitet og forbedringer? Vrir du deg litt når du ser dårlige løsninger? Som produksjonsansvarlig har du overordnet ansvar for all produksjon av moduler og prefabrikkerte elementer produsert i fabrikk. I tillegg vil du lede utviklingsarbeidet på definerte produkter og prosjekter. Du har lederansvar for de ansatte i produksjonen som i dag teller 12 ansatte. Vi søker etter en erfaren leder som har fokus på produksjon, får produksjonen til å gå og som tenker fremover. Du må samtidig ha en genuin interesse i å få folk til å jobbe sammen. Produksjonsleder rapporterer til daglig leder og inngår i ledergruppen.

Se komplett stillingsannonse og søknadsskjema her.

Vi tilbyr en organisasjon med mange dyktige fagfolk, godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter og gode betingelser.

Teknobad er produsent av baderomsmoduler som med en integrert teknisk nisje tar med seg alle VVS-fagene og ventilasjon i bygget. Fra 2019 har vi utvidet vår virksomhet til også å påta oss entreprenørrollen og leverer i dag komplette VVS-tekniske installasjoner inklusiv prosjektering til boligprosjekter over hele landet. Teknobad har i dag 24 ansatte og en omsetning på ca 50 mill. Vi flytter inn i nye produksjons og kontorlokaler på Grenstøl industriområde, like utenfor Tvedestrand, sommeren 2021.